You currently have Javascript disabled!

Van garderobe naar paviljoen

Geplaatst: 01-01-1970

Mobility solutions niet meer weg te denken van Interclean

In 2014 stonden we – samen met een handjevol andere softwarebedrijven – nog op een kleine stand in de garderobe van de RAI in Amsterdam. De beursorganisatie van de Interclean leek destijds nog niet helemaal overtuigd van mobility solutions in de schoonmaak. Hoe anders is dat vier jaar later!

Digitale en mobiele oplossingen zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse schoonmaakpraktijk. Tijd- en aanwezigheidsregistratie, contractmanagement en taakinstructies kunnen – voorzien van reacties en ideeën van schoonmaakmedewerkers – door alle betrokkenen worden geraadpleegd. Deze mobility solutions maken de schoonmaak een efficiënter, professioneler en leuker vak.

Niet voor niets zijn ‘wij softwarebedrijven’ tijdens de Interclean dit jaar prominent aanwezig op een groot Mobility Paviljoen in hal 8. Direct naast het Innovation Lab. Deze promotie illustreert de enorme groei in schoonmaakautomatisering van de afgelopen jaren.

Steeds vaker gebruiken professionele partijen immers een digitaal dks, een werkbon-app of digitale tijd- en aanwezigheidsregistratie. Sensoren, robots en applicaties; de ontwikkelingen gaan razendsnel. En alles is aan elkaar gekoppeld via internet.

CleanJack marktleider tijdregistratie

CleanJack is met haar oprichting in 2007 aanbieder van het eerste uur. Anno 2018 zijn wij zelfs marktleider op het gebied van digitale tijd- en aanwezigheidsregistratie. Wij zijn dan ook dit jaar op de Interclean weer van de partij.

Dit jaar staat in het teken van communicatie met schoonmakers op de werkvloer. Via de CleanJack klokterminals en via de CleanJack apps is het mogelijk om schoonmakers taken en aandachtspunten voor die dag te tonen. Klanten kunnen opdrachten doorgeven en schoonmakers rapporteren direct terug vanaf de werkvloer.

Wat ons uniek maakt is de eenvoud en de praktische toepasbaarheid. Bovendien is het niet nodig om te investeren in dure smartphones voor schoonmakers. Een CleanJack sleutelhanger of ID pasje volstaat. Dit is  praktisch en voordelig en de kans op fouten is veel kleiner. Dat is wel zo prettig met een relatief hoog personeelsverloop in de schoonmaak. Met CleanJack kunnen schoonmaakbedrijven al hun klanten bedienen. De kracht zit in het gebruiksgemak en de generieke opbouw van de software.

100 procent gespecialiseerd in schoonmaak

Wij kijken ernaar uit om weer deel uit te maken van deze bijzondere beurs. De Interclean opende al vele deuren voor CleanJack in binnen- en buitenland. Wij hebben inmiddels distributiepartners in Engeland, Zuid-Afrika en België. Op meer dan 43.000 locaties in 6 verschillende landen registreren schoonmakers dagelijks hun werktijden met CleanJack.

Wij zijn dan ook 100 procent gespecialiseerd in schoonmaak en willen de onbetwiste wereldkampioen zijn in werktijdregistratie en in communicatie met de schoonmaakwerkvloer. Of het nu om schoonmakers van een sleutelpand gaat, of van een kantoor, luchthaven, ziekenhuis, school of fabriek; CleanJack biedt altijd een passende oplossing!

Maak ook kennis met CleanJack en kom tijdens de Interclean van 15 tot en met 18 mei 2018 naar onze stand direct naast het Innovation Lab in hal 8 (nummer 8.412). Wij staan daar voor u klaar. U kunt uw gratis entreekaart bestellen op www.cleanjack.nl/interclean of hier direct met mij een afspraak maken voor een vrijblijvend advies.

Niels van den Berg

070-2040132

nvandenberg@cleanjack.nl

Relevant:

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Lees meer

Dag van de Schoonmaker

Lees meer

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Lees meer

Relevant:

Het laatste nieuws

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Na succesvolle deelnames aan de Schoonmaak Vakdagen is CleanJack ook dit jaar weer van de partij op 15 en 16 november 20...

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...